Jaké pánské boty si vzít na dovolenou u moře?

Chystáte se na vysněnou dovolenou u moře? Je nejvyšší čas, abyste začali balit kufr. Jaké pánské boty jsou ideální na dovolenou se zvukem vln? Podívejte se na naše doporučení!

Pánské boty k moři – co si vybrat?

Výlet k moři je nejen odpočinek na pláži, ale také i dlouhé procházky po promenádách, sportování, návštěvy elegantních restaurací – proto právě jeden pár pánských bot nestačí do přímořského letoviska.
Aby byl odpočinek pohodlný, podívejte se na naše tipy. Díky nim snadněji vyberete boty na dovolenou – jak u Baltského moře, tak i v horkých tropech.
Dobré boty na dovolenou by měly být:
– komfortní, aby nedošlo k bolestivým odřeninám, puchýřům a aby umožnily pohodlné procházky dokonce i na dlouhé vzdálenosti,
– trvanlivé a odolné, aby Vám sloužily po dlouhá léta a se nezničily během výletu,
– prodyšné, tj. by měly umožnit cirkulaci vzduchu a zabránit nadměrnému pocení a tím zlepšit pohodlí chodidel,
– přizpůsobené k mnoha stylizacím, protože tedy je můžete snadno tvořit z omezeného množství oblečení v kufru,
– snadno čistitelné, aby jejich udržení v čistotě nezabíralo hodně času,

Nejlepší pánské boty k moři – přehled modelů

Pánské sandály
To must have pro výlet k moři. Pohodlné pánské sandály budou ideální na letní dovolenou. Jaký model vybrat?

Muži preferující elegantní stylizace mohou si vybrat sandály vyrobené z přírodní kůže, které jsou ideální pro komplety smart casual. Zatímco pokud máte sportovní styl, přizpůsobte k němu pánské sandály na suché zipy. Na výběr jsou modely z lícové kůže, semiše, s pletenými pásky, na tlumících nárazy a pěnových podrážkách.

apostolos-vamvouras-yapcyuvi09k-unsplash

Pánské pantofle

Kromě lehkých sandálů na dovolenou u moře užitečné budou také pantofle. Toto jsou nejlepší boty na pláž, protože jsou pohodlné, pokud jde o nazouvání a sundávání a můžete z nich snadno vysypat písek. Zároveň chrání nohy před zraněním, například způsobeným ostrými kamínky.
K dispozici máte mnoho modelů, například pěnové pantofle v sportovním stylu nebo gumové žabky, ideální také i do sprchy.

Pánské tenisky

Jsou lehké a pohodlné – pánské tenisky budou ideální během chladnějších dnů, pro prohlídku okolí a během sportování, například jízdy na kole.

Pánské plátěnky

Pro muže, kteří mají rádi elegantní styl, ideálním výběrem místo tenisek budou nazouvací plátěnky. To boty vyrobené z látky, s podrážkou dokončenou šňůrkou, díky čemuž získávají námořnický vzhled.
Pánské plátěnky dobře vypadají s kraťasy do kolen a polo tričkem, a proto budou ideální pro může, kteří mají rádi smart casual.

Pánské kožené polobotky

Elegantní muž je připraven pro každou příležitost, a proto když během dovolené máte v plánech návštěvy exkluzivních restaurací, pamatujte na kožené polobotky. V kufru nesmí chybět také oblek nebo sako a chino kalhoty.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup